Γράψε κριτική

Γράψε την δική σου κριτική για οποιοδήποτε προϊόν, εφόσον το έχεις ή το κατείχες στο παρελθόν, ώστε να εκφράσεις τεκμηριωμένα την άποψη σου.

Για να γίνει δεκτή μία κριτική από εσάς πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 1. Να είναι τουλάχιστον 500 λέξεις και άνω (χρησιμοποίησε το εργαλείο Word Counter για να δεις τον ακριβή αριθμό των λέξεων που έχεις γράψει)
 2. Το κείμενο να έχει αξία για τον αναγνώστη που θα το διαβάσει
 3. Το περιεχόμενο να είναι μοναδικό και όχι αντιγραφή από κάπου αλλού
 4. Να μην μην περιέχει ορθογραφικά και συντακτικά λάθη
 5. Η γλώσσα που θα είναι γραμμένο το κείμενο απαιτείται να είναι κόσμια και να συνοδεύεται από ευπρέπεια. Προφανώς γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να ανέχεται την αγένεια του οποιουδήποτε.
 6. Να επιχειρηματολογείς για κάθε καλό ή κακό στοιχείο που έχει το προϊόν, και όχι απλά να αναφέρεις ότι δεν σου αρέσει ή το αντίθετο.
 7. Μόλις μας στείλεις το περιεχόμενο δεν θα δημοσιευθεί αυτόματα, θα περάσει πρώτα από έλεγχο, κι αν εγκριθεί τότε θα σου στείλουμε e-mail ότι το έχουμε δημοσιεύσει.
 8. Από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί η εκάστοτε κριτική που έγραψες, θα φέρει και το ονοματεπώνυμο σου. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτό username, όπως για παράδειγμα abalos15, oraios26.
 9. Να μη γίνεται διαφήμιση ξένου ιστότοπου ή εταιρείας, ούτε να περιέχει σύνδεσμο προς αυτούς, διότι θα αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Eάν διαφωνείς για οποιαδήποτε προϋπόθεση που έχουμε ορίσει, τότε παρακαλούμε να μην μπεις στη διαδικασία να στείλεις οτιδήποτε.

  Αξιολόγηση - Κριτικές προϊόντων | Reviews by texnologia.net
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0