Γράψε κριτική

Γράψε την δική σου κριτική για οποιοδήποτε προϊόν, εφόσον το έχεις ή το κατείχες στο παρελθόν, έτσι ώστε να εκφράσεις τεκμηριωμένα την άποψη σου.

Για να γίνει δεκτή μία κριτική προϊόντος από εσάς πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να είναι τουλάχιστον 1.000 λέξεις και άνω
  2. Να μην περιέχει συκοφαντίες.
  3. Η γλώσσα που θα είναι γραμμένο το κείμενο απαιτείται να είναι κόσμια και να συνοδεύεται από ευπρέπεια. Προφανώς γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να ανέχεται την αγένεια του οποιουδήποτε.
  4. Να επιχειρηματολογείς για κάθε καλό ή κακό στοιχείο που έχει το προϊόν, και όχι απλά να αναφέρεις ότι δεν σου αρέσει ή το αντίθετο.
  5. Να μην είναι γραμμένο στα greeklish.
  6. Μόλις μας στείλεις το περιεχόμενο δεν θα δημοσιευθεί αυτόματα, θα περάσει πρώτα από έλεγχο, κι αν εγκριθεί τότε θα σου στείλουμε e-mail ότι το έχουμε δημοσιεύσει.
  7. Από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί η εκάστοτε κριτική που έγραψες, θα φέρει και το ονοματεπώνυμο σου. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτό username, όπως για παράδειγμα abalos15, oraios26.
  8. Να μη γίνεται διαφήμιση ξένου ιστότοπου ή εταιρείας, ούτε να περιέχει σύνδεσμο προς αυτούς, διότι θα αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Μην ανησυχείς, για τα ορθογραφικά λάθη και την λάθος γραμματική, ούτως ή άλλως θα ελεγχθεί το γραπτό πριν δημοσιευθεί.

Από τη στιγμή που θα σταλεί το γραπτό σε εμάς και θα δημοσιευτεί, πλέον ανήκει αποκλειστικά στο Texnologia.net. Eάν διαφωνείς για οτιδήποτε από τα παραπάνω, τότε παρακαλούμε να μην μπεις στη διαδικασία να στείλεις οτιδήποτε.

[ap-form]

Αξιολόγηση - Κριτικές προϊόντων | Reviews by texnologia.net
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0